УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Палац молоді та підлітків "Залізничник"

10 серп. 2019
Відзначили свято залізничників

Відзначили свято залізничників

 

    За ініціативи міської влади та депутатів Ізюмської міської ради, 10 серпня в парку біля Палацу молоді та підлітків «Залізничник » відбулось традиційне для нашого міста святкування Дня профспілки залізничників і транспортних будівельників України та вшанування ізюмчан-залізничників.

    Для нашого міста це свято має особливе значення, адже багато ізюмчан пов’язали своє життя саме з благородною професією залізничника. Містом проходять важливі залізничні колії, від успішної роботи яких залежить не тільки безпека і комфорт пасажирів, а й стабільний розвиток всіх економічних і суспільних галузей Харківщини.

    З вітальним словом до присутніх звернувся Ізюмський міський голова Валерій Марченко та депутат Ізюмської міської ради 7 скликання Олег Бондарев, котрі привітали працівників залізниці, жителів залізничного мікрорайону зі святом та провели церемонію нагородження ветеранів залізниці за багаторічну сумлінну працю,вагомий особистий внесок у підвищення ефективності роботи залізничного транспорту, професіоналізм, творчу ініціативу та вагому трудові успіхи.   

    Цього року нагороджені:

  • Слабоспицький Віктор Сергійович;
  • Сухобрус В’ячеслав Іванович;
  • Мучкіна Антоніна Андріївна;
  • Щипунов Георгій Веніамінович;
  • Кузовкова Ніна Іванівна;
  • Корсаков Володимир Вікторович;
  • Водолажський Володимир Вікторович;
  • Тендитна Катерина Олександрівна, котра цього дня відзначала день народження і отримала подарунок від Ізюмського міського голови;
  • Приходченко Олександр Володимирович;
  • Мучкін Михайло Олексійович.

 

    Після офіційної частини розпочались справжні веселощі: конкурси для дорослих та дітей з цікавими подарунками, виступи кращих виконавців і творчих колективів міста, смачна польова кухня, атракціони для дітей. Також у рамках розважальної програми за підтримки Громадської організації «Центр культурно-просвітницьких ініціатив» було проведено Історично-мистецький квест «Таємними стежками Палацу», у ході якого діти познайомились з історією Палацу молоді та підлітків «Залізничник». Допомагали працівникам Палацу у проведенні квесту – працівники бібліотеки-філії №1 та члени Молодіжної ради міста Ізюм.

    По закінченню розважальної програми розпочалась запальна дискотека для молоді.  

    Вітаємо усіх зі святом та бажаємо гарного літа, чудового відпочинку та яскравих емоцій! Завжди раді зустрічі з шанувальниками творчості та веселих розваг!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.