УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна міська бібліотека

1 серп. 2019
Ювілей письменниці

Ювілей письменниці

 

Сьогодні, в перший день останнього місяця літа, свій ювілей відзначає наша землячка, талановита та світла людина - Ольга Іванівна Братчук.

Більше 25-ти років пише для дітей та для тих, хто працює з дітьми – вихователів та педагогів. Творчий доробок авторки - 37 книг. Її твори видаються не тільки в Україні, а й Білорусії, Росії, Китаї. Сценарії Ольги Братчук надруковані в газетах, професійних журналах для вчителів та вихователів.

Ольга Іванівна бере активну участь у культурному житті міста, за її сценаріями неодноразово проводилися святкові заходи в місті Ізюм. Братчук О.І. підтримує тісний зв’язок з міськими бібліотеками, де проводяться презентації її книжкових новинок. Всі свої книги автор з задоволенням дарує бібліотекам міста, читачам-ізюмчанам.

Вагомий внесок вона привнесла в зміцнення та розбудову нашої держави в сфері впровадження та поширення україномовних дитячих книг.

Тож, привітаємо Ольгу Іванівну з Ювілеєм, зичимо міцного здоров’я, цікавих ідей, постійно знаходити все нові джерела натхнення, створювати щось неймовірно красиве і цікаве, пишатися своїми перемогами та дивувати всіх своєю чудовою творчістю.

.