УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Ізюмський краєзнавчий музей ім. М.В. Сібільова

26 вер. 2019
Азимут культурного розвитку

Азимут культурного розвитку

 

    25 вересня в Харківському історичному музеї імені М.Ф. Сумцова за присутності начальника відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проектного менеджменту Управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків виконавчого апарату Харківської обласної ради Мороз О.В., начальника Управління культури і туризму ХОДА Яцини О.А., директорів музеїв Харківської області та інших зацікавлених осіб відбулася презентація 5-ти найкращих пілотних проектів, які стали переможцями в рамках реалізації проекту «Азимут культурного розвитку», спрямованого на створення інструментарію для роботи мережі музеїв нового типу як основи культурного розвитку громад.

   Серед переможців – Ізюмський краєзнавчий музей імені М.В. Сібільова, Первомайський краєзнавчий музей, Сахновщанський районний історико-краєзнавчий музей, Люботинський краєзнавчий музей та Валківський краєзнавчий музей. За підсумком проведення презентації представниками влади була висловлена повна підтримка представлених напрямків розвитку зазначених музеїв.

    Оскільки втілення у життя всіх проектів потребує, перш за все, кардинального оновлення та осучаснення матеріально-технічної бази музеїв, було рекомендовано продовжувати роботу у напрямку залучення грантових інвестицій для їх реалізації.

.

.