УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Жінка. Весна. Кохання

4 бер. 2016
Святковий концерт до Міжнародного Жіночого Дня 8 березня

Жінка. Весна. Кохання

Міжнародний жіночий день – то особливе свято, що розпочинає весну, дарує гарний настрій та можливість привітати жінок, висловивши їм щирі слова захоплення. До цього дня проводяться святкові заходи – спеціально для жінок. Саме такий захід відбувся 4 березня у нашому місті, в Міському палаці культури.

Захід не обмежився звичним концертом – цього року було багато нового, що створило гарний настрій, ще до початку самого концерту. У фойє Палацу розташувалась виставка робіт аматорів народної творчості – вони представили свої особливі весняні роботи на тему «Весна та жінка схожі». Поруч розташувався оркестр народних інструментів Дитячої музичної школи та вокально-інструментальний ансамбль «Вокаліз» - вони по черзі грали найкращі та найвеселіші твори, створюючи неповторну святкову атмосферу.

Коли відкрились двері святкової зали, на вході кожній жінці юнаки та дівчата дарували листівки з привітаннями від міського голови та квіти з цукерками. Такий новий знак уваги жінки сприйняли охоче – про це свідчили радісні посмішки жінок, що отримували подарунки.

Концерт розпочав виступ хору Дитячої музичної школи (керівник та диригент Олена Яснова). Разом із солісткою народного аматорського вокального колективу «М-Стиль» Юлією Зушенською, хор виконав веселу пісню про весну.

Після виступу хору на сцену піднялись представники керівництва міста, аби поздоровити жінок. З привітальними словами виступили: Ізюмський міський голова Валерій Марченко, секретар Ізюмської міської ради Артем Ердаларян, заступники Ізюмського міського голови: Михайло Іщук, Костянтин Петров, Володимир Мацокін, майор поліції, заступник начальника Ізюмського відділу поліції головного управління Національної поліції в Харківській області В’ячеслав Марков, прокурор Ізюмської міської прокуратури В.О. Калюга. Також керівництво міста, на чолі з міським головою, провели урочисту церемонію нагородження – вручили жінкам грамоти та квіти.

Святковий концерт продовжили виступити найкращих вокалістів і танцювальних колективів. Усі виступи були посвячені жінкам – матерям, подругам, коханим. Яскравим продовженням свята став подарунок від Героя України, народного депутата України - Віктора Миколайовича Остапчука, а саме виступ зірки української естради Василя Бондарчука.

На протязі всього свята у залі зберігалась приємна святкова атмосфера, отже присутні зможуть якнайдовше зберегти теплі спогади про цей вечір.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.