УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у Ізюмській дитячій художній школі ім. С.І. Васильківського

21 жовт. 2019
Посвята в «Юні художники»

Посвята в «Юні художники»

у Ізюмській дитячій художній школі ім. С.І. Васильківського

 

    18 жовтня в Ізюмській дитячій художній школі ім. С.І. Васильківського відбулась традиційна урочиста Посвята учнів четвертих класів в «Юні художники». Даний захід приурочений одразу двом подіям: Всеукраїнському дню художника та річниці з Дня народження нашого відомого земляка - українського живописця та пейзажиста Сергія Івановича Васильківського, чиє видатне ім’я носить художня школа.

     Ось і в цьому році колективом школи, спільно з учнями та їх батьками, було організоване веселе та яскраве свято! Учні 4-х класів разом зі своїми помічниками – учнями 8-го класу виконували цікаві квестові завдання, а батьки та гості школи в цей же час були долучені до проходження завдання з курсу образотворчого мистецтва. Така інновація стала можливою завдяки встановленому в закладі новітньому інтерактивному обладнанню в наслідок впровадженого грантового проекту. Невимушена обстановка дозволила дітям та дорослим насолодитися в повному обсязі веселими конкурсами та інтелектуальними завданнями.

    Також в ході заходу учні 4-х класів отримали пам’ятні значки «Юний художник», проголосили обіцянку на відданість великому «Мистецтву»,   заспівали Гімн художника та отримали приємні подарунки від батьків.

    На довершення заходу учні разом з класними керівниками та батьками поклали квіти до пам’ятного знаку С.І. Васильківському.

    Впевнені, що чудове свято залишило свій слід у серці кожного учасника та надало наснаги у навчанні маленьким художникам.

 

.

.

.

.

.

.

.

.