УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

25 жовт. 2019
Ювілей! 60!

Міському Палацу культури 60!

 

     «Славна перемога будівельників» - так рясніли газетні шпальти в жовтні 1959 року, коли Державна комісія прийняла на оцінку «відмінно» новобудову Палацу культури. Збулися сподівання і мрії заводчан і мешканців міста – урочисто відкрилися двері  нового потужного осередку культури і розпочався відлік його історії…

     Так розпочалась історія Міського Палацу культури, котрий цього року відзначив свої 60 років! Як і раніше, тут працюють творчі колективи для дітей і дорослих, проводиться велика кількість різноманітних заходів, діють любительські об’єднання.

     З нагоди ювілею, працівники Палацу підготували яскраве свято. Уже біля сходів закладу на гостей очікували цікавості – ростові ляльки, ходулісти. Виступи міського хору «Криниченька» та ВІА «Вокаліз» - яскраво і гучно вітали колективи гостей свята. У першому фойє Палацу відбувалась демонстрація концертних костюмів 60-х років та сучасності. Пройшовши трохи далі, у друге фойє, гості потрапляли до ретро-парку з ностальгічною фото-зоною та безліччю цікавих архівних фотографій та на бажаючих чекав ретро-буфет, у котрому тематично одягнені дівчата пропонували гостям різні смаколики та лимонади. Центральну частину фойє прикрашали фотографії сучасних творчих колективів Палацу та його працівників.

      І от розпочався концерт. Дуже ефектним був його початок – на величезному кіно-екрані глядачам запропонували до перегляду ретро-фотографії, котрі змальовували динамічне творче життя Палацу. Після фільму на сцену вийшли усі творчі працівники закладу, привітавши ювіляра піснею – заспівала навіть директор!

     І звичайно ж яке свято без гостей – з вітальним словом до присутніх звернулись – заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін, Начальник Управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова, котрі не тільки привітали працівників Палацу зі святом, а й вручили подарунки – сертифікати на придбання світлового обладнання для сцени концертної зали. Володимир Володимирович також вручив подяку від Ізюмського міського голови колективу Міського Палацу культури. А Олена Іванівна нагородила Листом-подякою головного режисера закладу, керівника театрального колективу «ШОК» Надію Шерстюк, висловивши їй вдячність за роки плідної творчої праці.

     З вітаннями і подарунками також завітали на свято – Депутат Харківської обласної ради Вісхан Ісламов та представниця Державного підприємства «Ізюмський приладобудівний завод». Директор закладу Ольга Деканенко привітала колектив зі святом та подякувала усім гостям за те, що розділили святковий день із Міським Палацом культури. Особливим гостем свята став Едуард Павлов, котрий ще до відкриття Палацу заснував естрадний оркестр – він виступив з вітальним словом та поділився спогадами про Палац.

     Під час підготовки свята працівники Палацу провели грандіозну роботу з пошуку архівних матеріалів – фотографій та довідок, запросили на свято колишній працівників Палацу різних років, котрих привітали квітами і подарунками. А подарунком для глядачів стали кращі концертні номери творчих колективів Міського Палацу культури.

     Вітаємо Міський Палац культури та його працівників з Ювілеєм та бажаємо довгих років цікавої, плідної творчої праці!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.