УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотеки міста

14 квіт. 2020
Великоднє рукоділля

Великоднє рукоділля

 

      Наближається велике християнське свято - Світле Воскресіння Христове! Кожен християнин чекає цей день і готується до нього. Великдень відзначається в той прекрасний час, коли природа прокидається від зимової сплячки, все навколо оживає, прилітають птахи і весна вступає в свої права. Паски і фарбовані яйця давно стали традицією навіть для тих, хто далекий від віри. А все тому, що це зворушливо, ніжно, красиво і по-весняному радісно! Особливо, якщо це все зроблено своїми руками.

      Ми на карантині – і дорослі, і діти вдома і не завжди знають, чим заповнити вільний час. І тому ми пропонуємо цікаві ідеї, як самостійно скласти великодні композиції, які наповнять ваш будинок теплом, добротою і затишком в світлі святкові дні або стане прекрасним подарунком для рідних, близьких або друзів.

      І дуже важливо, сумісна творча діяльність дарує нам незабутні радісні миті взаємного спілкування, зближує, покращує настрій.

      Будьте здорові!

      З повагою, працівники ізюмських міських бібліотек.