УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Заклади культури міста

25 черв. 2020
«Молоді таланти Харківщини 2020»

«Молоді таланти Харківщини 2020»

 

     Фестиваль української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини»» триває! Впродовж червня відбувся його другий етап, де змагались жанри хореографія, циркове мистецтво та інші.

     Формат проведення другого етапу не відрізнявся від першого, вокального етапу – учасники знімали відео своїх виступів та надсилали на оцінку журі.

     24 червня організатор фестивалю – Комунальна установа «Харківський обласний центр молоді» на своїй сторінці у Фейсбук опублікував результати – список фіналістів другого етапу змагання.

     Ми щиро вітаємо одразу два творчих колективи Ізюмщини, котрі опинились у переліку фіналістів. Це Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Вдохновение» (кер. Наталія Полівода) Міського Палацу культури з номером «Варенички» та колектив естрадного танцю «Сюрприз» (кер. Марія Іваненко) Будинку культури «Сучасник» з номером «В ритмі серця».

     Вітаємо колективи з виходом у фінал і бажаємо подальших успіхах у творчості!

 

.