УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Дитяча бібліотека

23 черв. 2020
Виставка «Герої книг – тварини»

Виставка «Герої книг – тварини»

     Дорогі друзі! В міській дитячій бібліотеці оформлена книжкова виставка «Герої книг – тварини».

     До вашої уваги – чудові історії про життя тварин, які змусять вас сміятися і сумувати, співчувати , а ще – захоплюватися сміливістю та відданістю братів наших менших.

     Герої книг – тварини… Їх багато і всі вони такі різні. Найчастіше надихали письменників та ставали героями книг коти та собаки. Білий Бім Чорне вухо, Каштанка, Лессі стали ще й героями художніх фільмів, а кіт Леопольд, Шарик та Матроскін – герої улюблених дитячих мультфільмів. Що краще - прочитати книгу чи переглянути фільм? Вибір за вами.

     Для тих, хто шаленіє від екзотичних тваринок, книги Джеральда Даррела – джерело і нових знань, і читацької насолоди.

     Екзотичні звірі із джунглів стають для нас ближчими завдяки казкам Редьярда Кіплінга. З цих дуже цікавих історій ви дізнаєтеся, як у верблюда з’явився горб, а у броненосця – міцний панцир; на вас чекає знайомство з Диким Котом, який гуляв сам по собі та з безстрашним мангустом Ріккі-Тіккі-Таві.

      А ще на вас чекає знайомство з рудим лисом та Шустриком, з вельветовим кроликом та сімейством далматинців, з оленятком Бембі та котом Кексиком. Є з чого вибрати на будь-який смак!

 

.