УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Будинок культури "Сучасник"

7 лип. 2020
Міська влада подарувала головні убори-очіпки вокально-хоровому колективу «Журавка»

Міська влада подарувала головні убори-очіпки

вокально-хоровому колективу «Журавка» Будинку культури «Сучасник»

 

Аматорський вокальний   колектив бере активну участь не тільки  в культурно – концертному житті міста, але  й у багатьох святкових заходах Ізюмської громади, не зважаючи на шановний вік.

Займаючись на постійній основі, як любительське об’єднання  будинку культури «Сучасник», колектив постійно працює над поліпшенням свого репертуару, який містить не тільки жартівливі народно-побутові пісні, але й твори сучасних авторів. З репертуаром колективу Ізюмський міський голова Валерій Марченко, його заступник Володимир Мацокін ознайомились на невеличкому концерті в «Сучаснику». Там міський голова подякував колективу за гарний настрій, відданість творчій роботі,  подарував 12 очіпків – кожній із учасниць колективу. А також пообіцяв й надалі допомагати у розвитку культури в громаді.

Натомість колектив подякував Валерію Віталійовичу за такий подарунок, постійну увагу до творчих колективів громади та допомогу.

Слід зазначити, що рік тому колективу вже подарував нарядне вбрання для виступів депутат Харківської обласної ради Вісхан Ісламов. Справа залишалась за ошатними головними уборами.

Урочиста частина продовжилась виступами не тільки хору «Журавка», а й інших творчих колективів «Сучасника».

 

 

.

.

.

.

.