УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Палац молоді та підлітків "Залізничник"

3 серп. 2020
В Ізюмській громаді традиційно вшанували працівників залізничного транспорту

В Ізюмській громаді

традиційно вшанували працівників залізничного транспорту

 

     Як і зазвичай, на початку серпня за доброю багаторічною традицією з ініціативи та підтримки Ізюмського міського голови Валерія Марченка відзначається свято тих, хто має відношення до залізничного транспорту.

     Тож і цьогоріч 2 серпня у Палаці молоді та підлітків «Залізничник» привітали працівників залізниці. На жаль, через існуючі карантинні заходи свято не було масштабним. Але ті, хто сьогодні самовіддано працює, і ті, хто вже пішов на заслужений відпочинок, залишивши свій досвід молодому поколінню, були задоволені увагою і шаною, якою їх оточили того дня.

     Розпочалося свято з невеличкого документального фільму про історію ізюмських залізничників. Після з вітальним словом до присутніх звернувся Ізюмський міський голова Валерій Марченко. «Ізюмські залізничники завжди славилися своєю професійною майстерністю, самовідданістю та сумлінною праце, – відзначив Валерій Віталійович. – Бажаю вам щастя, міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, професійних здобутків, безперебійної роботи залізниці і удачі в дорозі на просторах нашої України».

     За багаторічну сумлінну і самовіддану працю, вагомий особистий внесок у підвищення ефективності роботи залізничного транспорту, професіоналізм та вагомі трудові успіхи Грамоти Ізюмського міського голови та подарунки отримали Людмила Бойко, Тетяна Шкода, Микола Мєшков, Віктор Капусник, Володимир Васильєв, Валентина Васильєва, Григорій Іванчук, Валентина Іванчук, Зоя Катасонова, Тетяна Балабас, Микола Петренко, Віталій Шаптала, Зінаїда Томілова, Марія Машкова, Микола Щербаков, Микола Турка та Микола Орел.

     На завершення урочистостей вихованці Палацу молоді та підлітків «Залізничник»  подарували присутнім невелику яскраву концертну програму.

.

.

.

.

.

.

.