УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Палац молоді та підлітків "Залізничник"

7 серп. 2020
Подарунок для колективу РИТМ-dance

Ізюмський  «діамант» у  хореографічній короні краю

 

А у нас у залі свято,

Та й гостей прийшло багато.

Всіх, хто хоче танцювать,

«РИТМ-Денс» зумів зібрать.

 

Доброчинний має план

Друг і спонсор наш Вісхан.

Репетиції та вправи -

Наші сходинки до слави.

 

Та частенько так буває,

Спека дуже заважає.

Тож в танцзалі ми тепер

Маємо кондиціонер.

 

Найтісніші в нас стосунки.

Дякуєм за подарунки.

Щира дружба має сенс -

КХП і «РИТМ-Денс»!

 

     «Ритм-dance»» – танцювальна родина. Колектив  існує вже 5 років. За цей час він досяг певних висот, став відомим своїми перемогами та нагородами не тільки на Харківщині, а й за її межами. Виступи  бачили глядачі  багатьох міжнародних, всеукраїнських та  регіональних фестивалів. Журі  належно оцінювало виконавську майстерність  ізюмчан, нагороджувало  їх дипломами, медалями та призами, бо кожен номер на сцені – це щось більше, ніж танці. Ми прагнемо робити світ кращим за допомогою дивовижних рухів. Й те, що нас люблять,  підтверджує кількість вихованців. Наразі  більше 130 дошкільнят та школярів до 14 років об’єднані спільною метою.

 

     Звісно, успіх став можливим завдяки наполегливій праці. Слід сказати про труднощі. Справа в тому, що репетиції в умовах танцювальної зали  даються нелегко.  Діти до самісінького вечора на ногах, наполегливо виконують розминку, відпрацьовують кожен рух, як кажуть, до сьомого поту. Вже після першої години занять в залі  стає  нестерпно спекотно.  Тож нагально потрібним став кондиціонер, який, на жаль, не могли ми придбати самотужки.

  

 

Дружнє плече завжди поруч

     У добро не треба вірити, добро треба робити. Цим гаслом керується по життю депутат Харківської обласної ради, директор філії АТ «ДПЗКУ» «Ізюмський КХП» В.А.Ісламов. Він ніколи не залишається осторонь людських проблем, оскільки вважає, що як насіння проростає від дощу, так і серце розквітає від добрих справ. Найбільше Вісхан Алавдійович воліє допомагати дітям, бо їх  серця найвідданіші, а очі найвиразніші.  Саме в хлопчиків і дівчаток  емоції від добрих вчинків дорослих б’ють через край.

     Не вперше переконалися в цьому  учасники  танцювального   колективу «Ритм-dance». Декілька років поспіль вони підтримують  дружні стосунки з добродійником. Вісхан Алавдійович по можливості допомагає команді «РИТМ-dance», а вони з радістю приїжджають на комбінат хлібопродуктів зі святковими вітаннями, беруть участь в  екскурсіях по підприємству,  запрошують керівника  на  гостину, отримуючи найцінніший досвід взаємодопомоги. Завдяки Вісхану Алавдійовичу колектив мав змогу стати учасником XII  Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Зоряна Брама» у Києві,  отримати велику кількість нагород.

     Такий прояв добродійності не єдиний  у дружніх стосунках колективу й депутата. Підтримка Вісхана Алавдійовича  робить команду «РИТМ-dance» сильнішою, дає змогу зростати, розвиватися,  мати впевненість  у майбутньому. Наша танцювальна родина шанує В.А.Ісламова і як депутата, і як відданого  друга.

     Кажуть, добро не лежить на дорозі, його випадково не підбереш. Добру людина вчиться  від іншої людини. Так і цього разу. Обставини змусили батьків  учасників танцювального колективу звернутися до В.А.Ісламова по допомогу. І слід сказати,  питання  було вирішено в найкоротший термін. Вісхан Алавдійович особисто завітав до студії сучасного танцю «Ритм-dance». Його урочисто зустріла танцювальна сім'я з традиційним короваєм, віршами та жартівливими піснями, чаюванням у теплому родинному колі. Діти змістовно провели час з благодійником: розповідали життєві історії, жартували. Найцінніше те, що за столом не було статусів і звань, панувала дружня атмосфера. Саме тому діти чекають зустрічі з депутатом.

     В.А.Ісламов робить багатьох щасливими: допомагає дітям, одиноким, спортсменам, представникам сфери культури, долучається до вирішення багатьох соціально-економічних проблем краю. Під час спілкування з Вісханом Алавдійовичем  розумієш, як багато у цієї  людини  енергії, любові до ближнього, бажання змінювати світ на краще.

     В.А.Ісламов привітав дітлахів,  передав  їм у дарунок куплений для  хореографічної зали  кондиціонер. Й радості не було меж. Добродійність  депутата обласної ради лишила в дитячих серцях помітний  слід, додала віри в людей.

    Сьогодні важко сказати, ким стануть діти у майбутньому, але  впевнені, що знайомство та дружнє спілкування з добродійником  робить їх справжніми людьми.

     Колектив «Ритм-dance» щиро вдячний  Вісхану Алавдійовичу за турботу про підростаюче покоління, зиче йому  щасливої  долі!  Хотілося б побажати  читачам: згадайте про свої мрії, адже все починається з них. Мрійте – і все обов’язково здійсниться!

 

.

.

 Батьківський комітет

студії сучасного танцю «РИТМ-dance».