УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ізюмська міська централізована бібліотечна система

2 жовт. 2020
Ізюмська громада відзначила Всеукраїнський день бібліотек

Ізюмська громада відзначила Всеукраїнський день бібліотек

 

     Цього року наша громада яскраво відзначила Всеукраїнський день бібліотек.

     Ізюмською міською централізованою бібліотечною системою було організовано цілу низку різноманітних заходів - виставки, акції, челенджі та інше.

 

     З метою популяризації "живого" книгочитання з 25 по 30 вересня у мережі Інтернет відбувся літературний челендж "#читатимодно", а напередодні свята, 29 вересня, відбулась акція "Бібліотека йде до вас".

     А вже 30 вересня усі бібліотеки Ізюмської міської ОТГ провели яскраві святкові заходи.

     Центральна та дитяча міські бібліотеки спільно провели вуличну акцію "Бібліотечний фрімаркет. Або безкоштовна книжкова ярмарка",  яскрава фотозона, стенд "Book-симпатія", а також розважальна мозаїка для учнів ІЗОШ №4.

     Міська бібліотека-філія №1, разом із працівниками ПМ та П "Залізничник" цього дня провела акцію "Бібліотека запрошує" - бібліотекарі провели цікаві акції та вікторини.

     В міській бібліотеці-філії №2 усіх зібрав бібліотечний бульвар "Бібліотека - чудо, бібліотека - клас, вона завжди чекає нас". На подвір'ї Будинку культури "Сучасник" було проведено літературні перегляди, книжкові виставки, викладки нової літератури, вікторини, а також розваги для дітей.

     Кам’янська сільська бібліотека зібрала у своєму затишному залі читачів різних поколінь. На свято до бібліотеки прийшли учні 6 та 9 класів Кам’янського ліцею. Вони взяли участь в іграх та конкурсах на перевірку читацької ерудиції. А їх суперниками стали багаторічні читачі бібліотеки.

     Такими насиченими були святкові дні, присвячені Всеукраїнському дню бібліотек.

     Ми ще раз вітаємо усіх бібліотекарів зі святом та бажаємо їм натхнення і терпіння для такої важливої духовної праці - популяризації читання серед усіх поколінь українців!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.