УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Всеукраїнский день працівників освіти

5 жовт. 2020
Привітали освітян

Привітали освітян

 

      Напередодні Всеукраїнського дня працівників освіти в Міському Палаці культури, з його нагоди відбувся традиційний урочисто-святковий захід. У вітальних промовах Ізюмського міського голови Валерія Марченка, начальника відділу освіти Ізюмської міської ради Олексія Безкоровайного та начальника Управління культури Ізюмської міської ради Олени Яснової, які лунали як на честь працівників освіти так і наших бібліотекарів, професійне свято яких відзначалось 30 вересня, підкреслювалось не тільки значимість людей обох цих напрямків роботи, а й акцентувалась увага на перспективах розвитку цих галузей.

       Під час офіційного нагородження працівників відзнаками обласного та місцевого рівня Ізюмським міським головою було вручено також подарунковий сертифікат Комунальному закладу спеціалізованої мистецької освіти «Ізюмська музична школа» на суму 15 тис. грн. з нагоди 60-річчя закладу, на придбання обладнання для навчання з теоретичних дисциплін.

       До керівництва з вітаннями і подарунками приєднався і депутат Харківської обласної ради Вісхан Ісламов. Кожен з присутніх у залі отримав від нього разом з чарівною квіткою маленький знак уваги, а ювіляри — наша музична школа — мікрохвильову піч.

      Урочистості продовжив святковий концерт за участі кращих творчих колективів  та солістів ізюмської громади, виступи яких, як і завжди, заряджали присутніх позитивом та радістю.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.