УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





До Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 лист. 2020
Абетка Ізюмської культури

Абетка Ізюмської культури 

 

 

     Українська культура, як яскрава квітка. Вона постає у всій своїй красі у найкращих творах українського світового мистецтва. Від простої пісні до масштабного мистецького полотна будь-якого жанру українську культуру завжди розпізнають завдяки її відкритості та щирості у своєму відображенні.

     А ви замислювались над тим, що більша  частина великих митців є вихідцями з маленьких міст, сел та селищ нашої країни? Що ж за секрет зберігається там, де людина є найбільш наближеною до землі, до природи, до чистих, не займаних спокусою почуттів? Мабуть, це і є відповідь.

     Ізюм. Місто, де в різні часи його існування переплітались різні культури, яке дало світу ім’я Сергія Івановича Васильківського, а Україні — чимало заслужених артистів та діячів культури, і яке сьогодні, в час комп’ютерних та цифрових технологій, продовжує в своїх закладах культури старанно зберігати та дбайливо виховувати талановите підростаюче покоління.

     Ми по-справжньому можемо пишатися нашими надбаннями та досягненнями, нашими працівниками галузі, нашими майстрами аматорського мистецтва.