УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Імідж-класс

11 квіт. 2016
Тепло наших сердець

Тепло наших сердець

Прийшла весна, вийшло сонечко і обігріло землю, розтопило наші серця після довгих холодів. В наш час світ потребує нашої любові, доброти і співучасті його розвитку. Учні нашого колективу як ніхто інший знає про почуття співчуття і любові один до одного. Вони не раз були учасниками благодійних акцій та концертів на допомогу людям, яких вони навіть і не знали, але з великим задоволенням бралися за таку благородну справу.

Першого квітня в місті Харків пройшов благодійний концерт зі збору грошей на лікування Артема Корженевского за участю танцювальних колективів Харківщини. Харківському глядачеві учасники середньої групи колективу показали свою нову роботу під назвою «Одного разу на галявині». Зал тепло привітав маленьких виконавців. Для них це був другий виступ на такій великій сцені.

Дев'ятого квітня в селищі Червоний Оскіл Ізюмського району відбулося урочисте відкриття Районного будинку культури після ремонту. На честь відкриття було проведено концерт. Основний склад хлопчаків представив увазі глядачів постановку «У нас на районі». Глядачі були під приємним враженням від тих трюків, які виконували хлопці.

Юні артисти надихнули своїм позитивом настільки, що здавалося ще трохи і глядачі почнуть танцювати разом з ними.

«З нетерпінням чекаємо ще поїздок», - сказали наші втомлені і щасливі артисти. Бажаємо їм ні пуху, ні пера! Успіхів і досягнення нових вершин в такій кропіткій і приємній справі, як творчість.

.

.