УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Краса - страшна сила!

31 бер. 2016
Учениці студії стилю та краси «Імперія грації» не тільки вивчають, як бути красивою, а й застосовують ці навички на практиці.

Краса - страшна сила!

В людині все повинно бути прекрасно і обличчя, і одяг, і душа і думки.

А.П.Чехов.

Кожна дівчинка з найменших років мріє бути принцесою. І тільки навчившись ходити – починає надягати мамині сукні, туфлі, «фарбується» її косметикою, поки вона не бачить. І чим старше ми стаємо, тим сильніше у нас бажання бути красивою і подобатися іншим.

Хтось цю науку освоює самостійно, а хтось іде до професіоналів. І поступово хобі переростає у щось більше.

Учениці студії стилю та краси «Імперія грації» не тільки вивчають, як бути красивою, а й застосовують ці навички на практиці. Так, на церемонії нагородження щорічного міського конкурсу краси і таланту «Міс Зима», який пройшов 21 лютого 2016 року, дівчата зачарували всіх своїми розкішними сукнями, макіяжем, елегантністю та умінням подати себе, що, мабуть, є дуже важливим у житті кожної дівчини і жінки.

А на показі «Подих весни», який відбувся 27 березня 2016 року, в Палаці молоді та підлітків «Залізничник», глядачі могли спостерігати за тим, як спритно стильні красуні «Імперії грації» перевтілюються з одного образу в інший, представляючи публіці колекцію сценічних костюмів і авторських колекцій від дизайнерів Наталії Мари, Анни Манерко і Людмили Гришко.

Вміти бути красивим дуже важливо для будь-якої людини, і не має різниці скільки вам років. При цьому варто пам'ятати, що краса - це, перш за все доглянутий та охайний зовнішній вигляд. І, як то кажуть, в красивому тілі повинна бути красива душа, адже, не дарма існує стільки приказок про те, що головне зовнішність, але внутрішня краса набагато важливіша.