УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

12 жовт. 2021
Ювілеї творчих колективів

     Жовтень 2021 року для Міського Палацу культури  став багатим на святкові події.

     Протягом двох тижнів на його сцені пройшли ювілейні концерти двох провідних хореографічних колективів нашого міста.

     2 жовтня свій 25-річний ювілей відзначав Зразковий аматорський хореографічний колектив «Театр танцю «Совершенство». Досвідчені керівники Галина та Віталій Лойченко, які все своє життя присвятили танцю, ще раз довели, що колектив – це одна велика сім’я, яка не зупиняється на досягнутому та впевненим кроком йде до нових звершень.

     Незабутні емоції вирували у глядацькій залі під час демонстрації майстерності “Совершенства”, а вже наступного тижня своїми талановитими надбаннями вражав зразковий аматорський  колектив бального та сучасного танцю «Елегія», якому виповнилося 30 років. Керівник колективу, досвідчений тренер педагог,  суддя І категорії Української Федерації спортивного танцю Світлана Фролова перетворила ювілейний концерт у незабутнє та яскраве дійство.

     Пишаємось нашими високопрофесійними колективами, виступи яких не тільки є перлиною будь-якого заходу, але й які є постійними переможцями та призерами обласних, регіональних, Всеукраїнських та Міжнародних турнірів та фестивалів.

     З днем народження обидва колективи привітав профільний заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін. Грамоти та цінні подарунки були вручені від Управління культури Ізюмської міської ради.

     Тож, ми від усього серця  ще раз вітаємо наших хореографів та зірок, бажаємо їм подальшої плідної творчої праці, нових звершень, величезного натхнення та успіхів!

     Поповнюємо скарбничку досягнень нашої громади новими творчими перемогами!

 

.

.

.

.

.

.

.

.