УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Управління культури Ізюмської міської ради

19 жовт. 2021
Привітали захисників і захисниць України

 

     14 жовтня у нашій країні відзначається одразу три свята – День Українського козацтва, Покрова Пресвятої Богородиці, а з 2014 року День Захисника України. У 2021 році, згідно рішення Верховної Ради, цього дня ми вітаємо не тільки захисників, а й захисниць України – усіх тих, хто боронив і боронить нашу Батьківщину.

     Напередодні такого насиченого святами дня, у Міському Палаці культури, з урахуванням санітарно-епідеміологічних вимог, відбувся урочисто-святковий концерт. Найкращі колективи та виконавці вітали присутніх своїми  проникливими виступами.

     Хвилиною мовчання вшанували присутні усіх тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну.

     З офіційним привітанням від імені керівництва міста виступив секретар Ізюмської міської ради Костянтин Петров. Також  він нагородив Подякою Ізюмського міського голови за вагомий внесок у розвиток і зміцнення ветеранського руху, активну громадську діяльність та патріотичне виховання молоді громадську організацію «Ветерани антитерористичної операції міста Ізюм».

     Ми приєднуємося до привітань на адресу усіх захисників та захисниць! Бажаємо їм благополуччя, сил, здоров’я та мирного неба! Зі святом Вас дорогі наші захисники!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.