УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Ізюмська міська дитяча бібліотека

19 лист. 2021
Бібліотека зустрічає друзів

    17 листопада працівники Ізюмської міської дитячої бібліотеки запросили  учнів 2-Б класу ліцею № 4 на екскурсію-знайомство «Бібліотека зустрічає друзів».

    Метою заходу було ознайомити дітей з відділами бібліотеки та  викликати у школярів інтерес до книги і  читання.  Знайомство розпочалося з абонементу –справжнього книжкового містечка з безліччю поличок та книг.

    Вподобали школярі й чудові  книжкові новинки від Українського інституту книги - «Чудернацькі вірші» Сашка Дерманського, «Котохатка» Галини Вдовиченко,   «Груффало» Джулії  Дональдсон, «Як Мама Му будувала хату» Юї Вісландер. Розповідаючи про ці книги, працівники бібліотеки зачитували цікаві епізоди та демонстрували яскраві ілюстрації.

   В читальному залі на  школярів чекали рухливі ігри та хоровод книголюбів,   відеовікторина   « З якої казки». Жвавий інтерес викликали у дітей  і барвисті  дитячі журнали , що демонструвалися в читальному залі : «Барвінок», «Яблунька», «Джміль», «Пізнайко», «Колосок»,   « Смайлик».

   Юні читачі з цікавістю гортали сторінки книг і журналів, розглядали книжкові виставки у відділах бібліотеки  та щиро подякували за цікаву екскурсію.

 

.

.

.

.