УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

КЗ СМО "Ізюмська музична школа"

16 груд. 2021
Ізюмські музиканти на турнірі Ерудит

     Вже п’ять років на базі Балаклійської музичної школи традиційно проходить відкритий учнівський турнір з теоретичних дисциплін «Ерудит», який з 2021 року отримав статус обласного конкурсу і цьогоріч мав тему «Музичні жанри та форми».

     12 грудня 2021 року «Ерудит» зібрав учнів та викладачів з п’яти шкіл Харківської області – Балаклійської, Ізюмської, Донецької та музичних шкіл №6 ім. М.В. Лисенка та №10 міста Харкова. Оцінювало змагання висококваліфіковане, компетентне журі з обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культури м. Харкова.

     «Ерудит» складався з 9 конкурсів: «Візитівка», «Виправ помилку», «Секвенція», «Чорна скринька», «Музичний диктант», «Незвичайна вікторина», «Зміни жанрову основу твору», «Кросворд» та «Де логіка?», які давали можливість конкурсантам якнайкраще проявити свої творчі здібності. Учасники команд застосовували і перевіряли свої знання з сольфеджіо та музичної літератури в нестандартних формах роботи. Таким чином, навички та уміння, що надають викладачі теоретичних дисциплін, не є відірваними від життя. Діти навчаються використовувати свої знання в повсякденному житті, що значною мірою впливає на формування мотивації до вивчення предметів музично-теоретичного дисциплін.

     Музичні паузи допомагали учасникам змагання перепочити та сконцентруватися перед наступним конкурсом. Перед учасниками виступили учні КЗ СМО “Ізюмська музична школа”: дует скрипалів у складі Давида Тіщенкова та Ольги Коломієць (викладач Наталія Безкоста, концертмейстер Олена Коркіна), учень 3 класу фортепіано Ельдар Воронін ( викладач Любов Гайдар) та вокальний ансамбль “Гармонія”(керівник Олена Коркіна).

    Змагання відбулося в святковій та піднесеній атмосфері та завершилося нагородженням учасників.

    Команда Ізюмської музичної школи «Мелізми» (викладачі Любов Гайдар та Олена Коркіна) здобула звання дипломанта.

 

.

.

.