УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

12 лют. 2022
Творчі колективи Міського Палацу культури продовжують ділитися досвідом

 

     Зразковий ансамбль народного танцю «Вдохновение» (керівник Наталія Полівода) та Зразковий аматорський хореографічний колектив «Театр танцю «Совершенство» (керівник Віталій Лойченко) – це справжні родзинки Міського Палацу культури, адже їх виступи прикрашають всі культурно-мистецькі заходи нашої громади. Крім того, ці колективи приносять чимало нагород у творчу скарбничку Ізюмщини, беручі участь у різноманітних хореографічних  фестивалях та конкурсах обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.

     Та всі розуміють, що яскравому виступу передує важка і кропітка праця. Саме таку щоденну роботу своїх виконавців продемонстрували на відкритих  уроках у січні 2022 року керівники зазначених колективів. Пластика тіла, гнучкість, вміння слухати і розрізняти ритм і стиль музики, гімнастичні та акробатичні елементи – це лише частина досягнень, якими пишаються юні танцюристи і які дозволяють перетворювати кожен танець на справжнє яскраве дійство.

     На відкриті уроки  були запрошені хореографи міських закладів культури, які по закінченню занять поділилися своїми враженнями та обговорили плани на майбутнє.

     Бажаємо нашим вихованцям і надалі розвивати свої хореографічні здібності,  примножуючи здобутки Ізюмської міської територіальної громади  на різних танцювальних фестивалях! А керівникам – натхнення та творчого неспокою!