УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Дитяча бібліотека

7 груд. 2016
До Всеукраїнського тижня права

Дитяча бібліотека до Всеукраїнського тижня права

          До Тижня права в Україні міська дитяча бібліотека підготувала та провела 7 грудня годину спілкування «Знай свої права, дитино!».

          Зустріч пройшла в невимушеній та дружелюбній обстановці, адже для школярів 3-А класу ЗОШ №4 виявилося приємною несподіванкою те, що знайомитися з Правами дитини, які проголошує Конвенція ООН, можна весело та цікаво, за допомогою гри та казки.

          Гра «Твоя візитка», учасники якої розповідали про свої захоплення та уподобання (спорт, танці, малювання), яскраво проілюструвала, що всі діти різні, але рівні у своїх правах. Про право на життя поговорили, розгадавши цікаву казкову вікторину, а казка-підказка «Рукавичка» допомогла ознайомитися з правом на житло. З правами на відпочинок та медичну допомогу ознайомились, переглянувши веселі відеоролики «В кожній маленькій дитині» та «Азбука здоров’я».

          А ще були цікаві ігри «Збудуй дім», «Загадки мудрого портфеля», «Так чи ні», «Будь уважним», які нікому не дали сумувати.

         Права та обов’язки в сюжетах казок продемонструвала школярам яскрава тематична виставка,що доповнила годину спілкування.


.