УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

місто Святогірськ

14 жовт. 2018
Артисти Ізюма привітали бійців АТО зі святом

Артисти Ізюма привітали бійців АТО зі святом

 

Український солдат - наш святий захисник,

Український солдат - ти несеш мир і спокій.

Український солдат - ти життя віддаси

За людей, за любов, Україну й свободу!

 

 

     14 жовтня Україна відзначає загальнодержавне свято – День Захисника України.

Вже стали традиційними творчі візити ізюмських артистів до військовослужбовців, котрі зараз захищають нашу Батьківщину у зоні проведення АТО. А саме до бійців 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

Цього разу ізюмчани завітали до солдатів у День Захисника України. Концерт уже вдруге відбувся в приміщенні Будинку культури при Санаторії «Обласний шпиталь інвалідів Другої світової війни» у місті Святогірськ. У затишній глядацькій залі зібралися бійці АТО та ветерани Другої світової війни.

Свої концертні номери подарували вихованці Народного аматорського художнього колективу естрадно-циркового мистецтва «Чудесники», народного аматорського вокального колективу «М-Стиль», зразкового аматорського колективу спортивного бального танцю «Елегія», зразкового аматорського ансамблю спортивного танцю «Совершенство», вокального колективу «Вокаліз», вокальний колектив «Тірамісу» та викладачі-скрипалі Ізюмської Дитячої музичної школи.

З офіційним словом привітання виступили заступники Ізюмського міського голови Володимир Мацокін та Костянтин Петров, котрі привітали присутніх зі святом та вручили запашний коровай. На цьому подарунки не закінчились – учні 4 класів Ізюмської загальноосвітньої школи №4 підготували бійцям підбадьорюючі листи та сувеніри, а артисти від імені Управління культури Ізюмської міської ради вручили військовим символічний оберіг з колосків та квітів.

Свято видалося затишним, наповненим добром та надією на краще. Впевнені, що це не остання наша зустріч з бійцями 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.