УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у Міському Палаці культури

15 лют. 2019
«Перше побачення»

«Перше побачення» у Міському Палаці культури

 

      Яскравою подією творчого життя Палацу у лютому стала конкурсно-розважальна програма «Перше побачення» до Дня всіх закоханих, що відбулася 15.02.2019 р. Справжня Амурна атмосфера панувала на святі та поєднувала половинки закоханих сердець. В романтичній та феєричній атмосфері проходило конкурсне змагання між обраними парами, сповнене приємних сюрпризів та неочікуваних миттєвостей.

     Отже переможці визначені: І місце – Тимур Забашта та Софія Дубовик (театральний колектив «ШОК»); ІІ місце - Остап Гончар(танцювальний колектив «Вдохновение») та Альона Яковенко (театральний колектив «ШОК»); ІІІ місце - Ярослав Приходько та Анна Кудряшова (танцювальний колектив «Совершенство»).

     Тематична фотозона для закоханих, концертні виступи колективів, виставка валентинок та цікава програма приємно порадувала всіх учасників і глядачів. Подарунком, який чекав на закохані пари, стало смачне запрошення на романтичну вечерю до Піцерії «Старе місто» та Першого в місті сімейного кафе «Кушай суши», що з радістю виступили партнерами заходу.

 

.

.

.

.

.