УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Таланти Ізюмщини

3 черв. 2020
«Молоді таланти Харківщини 2020»

«Молоді таланти Харківщини 2020»

 

     Впродовж квітня-травня 2020 року відбувся перший етап Фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини»». Наразі це було змагання вокалістів, представники інших видів творчості будуть змагатись протягом червня. В умовах карантину формат проведення фестивалю змінився – учасники надсилали журі відеозаписи своїх виступів, та це не завадило великій кількості юних талантів проявити себе.

     І ось, 31 травня, організатори фестивалю – Комунальна установа «Харківський обласний центр молоді», на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднили імена переможців.

     Пишаємось, що серед переможців відбіркового етапу опинились ізюмські вокалістки, а саме: вихованка Кам’янського сільського будинку культури Валерія Рябенко та солістка вокального ансамблю «Вокаліз» Міського Палацу культури Софія Чорна.

    Організатори також зазначили: «Усі переможці отримають цінні призи та подарунки. Детальна інформація щодо участі переможців у гала-концерті з'явиться на нашій сторінці у Фейсбук цього тижня».

    Тож ми вітаємо дівчат з перемогою, бажаємо незгасаючого натхнення на нові творчі звершення та яскравих виступів на гала-концерті фестивалю!

.