УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

3 бер. 2021
Онлайн перемоги «Совершенства»

Онлайн перемоги «Совершенства»

 

     Наприкінці грудня 2020 року у Харкові проходив ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС СЮЖЕТНИХ ТАНЦІВ ТА ХОРЕОГРАФІЧНИХ ВИСТАВ «TERREIDOS – ONLINE», підсумки якого були підведені вже у лютому 2021 року.

     Засновником і організатором Фестивалю став ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА.  

     До участі запрошувались колективи і сольні виконавці, творчість яких пов'язана з поняттям розвинутої сюжетної хореографії та театралізованих танцювальних постановок.

     Місто Ізюм на фестивалі представляв зразковий аматорський хореографічний колектив «Театр танцю «Совершенство»,  направивши на розгляд вимогливого журі  фестивалю відео своїх творчих номерів. І ось результат -  переможне  звання Лауреата Другого ступеня.  Слід зазначити, що в номінаціях, в який наш колектив представляв свої номери, перше місце не виборов жоден колектив.

     Вітаємо колектив з перемогою, а його керівникам, Галині та Віталію Лойченко,  бажаємо не зупинятися на досягнутому, крокувати вперед до нових перемог,  творчого натхнення та нових задумів!