УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Центральна міська бібліотека

11 серп. 2021
Космічно-бібліотечна експедиція

 

     Зоряні далі зачаровують дітей. Про космічні подорожі мріють багато хлопців і дівчата. Саме дивовижному всесвіту у нас над головою була присвячена чергова зустріч з бібліотекою біля фонтану в міському парку.

     Діти перетворилися в екіпаж ракети і здійснили уявну подорож в космос. Слухаючи розповідь бібліотекаря, умовно облетіли нашу Сонячну систему, зробили зупинки на кожній планеті. За допомогою вікторин і конкурсів згадали про об’єкти, що наповнюють космос, роблять його водночас таким захоплюючим та безпечним, зустрілися з НЛО. Літературна вікторина нагадала малятам про видатних космічних мандрівників Незнайку з друзями, Алісу з майбутнього та багато інших. 

     Дуже захопила малят зупинка, присвячена сузір’ям , особливо тим, що входять до Знаку Зодіаку. Діти дізналися про історію сузір’їв, під якими вони народилися, послухали характеристики та на пам’ять отримали картки з зображенням відповідного знаку.

     Бібліотекарі з допомогою книжкової  виставки  «Космічна експедиція»  представили відвідувачам парку нові сучасні книги відповідної тематики , що отримали ізюмські  бібліотеки в цьому році від Українського інституту книги.

     Діти спілкувалися, грали, малювали, дорослі мали змогу познайомитися зі свіжою пресою. Час пролетів змістовно та весело.

 

.

.

.

.

.

.