УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міський Палац культури

11 серп. 2021
Болгарські здобутки «Елегії»

 

     Зразковий ансамбль бального та сучасного танцю «Елегія» у червні взяв участь  у Міжнародному фестивалі «Чорноморський бриз» у Болгарії. І хоч дорога була дуже виснажлива, але це не вплинуло на настрій та виступ ізюмчан, які повернулись додому з перемогами!

     Організатори провели фестиваль на високому рівні. Було орендовано найкращий 5 зірковий готель для виступу, до складу журі були залучені діячі культури і мистецтв з Молдови, Болгарії, а також зіркові гості з нашої країни – це акторка  серіалу «Папік» Дар’я Петрожицька та зірка серіалу «Школа»,  суперфіналістка 8-го сезону шоу «Голос Країни» Анна Тринчер.

     Колектив “Елегія” перед журі продемонстрував свою високу майстерність.

     Наші дівчата надовго запам’ятають як гаряче зал приймав номер «В ритмах Іспанії» - глядачі аплодували стоячи. Ця танцювальна композиція здобула І місце.

     Вальс «Перша зустріч» у виконанні Стрельника Степана та Приступи Вікторії посів ІІ місце, а композиція «Нехай живе рок-н-рол»  - ІІІ місце.

     Також  перемогу здобули і наші красуні — учасниці колективу в сольних виступах: 

     І місце посіла Бугаївська Яна, а Панасенко Меланія виборола ІІ місце».

     Крім участі у фестивалі наші ізюмські танцівники кожного вечора запалювали на дискотеці, брали участь у спортивних іграх, у конкурсі “Шоу талантів”.

     Для наших дітей цей фестиваль став центром обміну ідей та думок, знайомством з новими друзями. Цікавою була подорож до історичного міста Несебр. Додому діти привезли не тільки грамоти та медалі, а й чудовий настрій та позитивні емоції.

     Щиро вітаємо колектив і керівника Світлану Фролову та бажаємо подальших творчих успіхів!

 

.

.

.

.

.