УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Центральна міська бібліотека

12 бер. 2020
«Книгоманія 2020»

«Книгоманія 2020»

 

11 березня в дитячій бібліотеці панувала святкова атмосфера – на ІІ міський етап конкурсу «Найкращий читач України-2020» зібралися кращі читачі шкіл та гімназій міста.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Конкурс відбувся у 376 районах, 141 місті, понад 8600 школах та у 880 дитячих і сільських бібліотеках

Журі: Ольга Іванівна Садкова, поетеса, член національної спілки письменників України, журналіст; Денисенко Валентина Олексіївна, методист міського відділу освіти; Щербатюк Людмила Василівна, бібліотекар. Після представлення членів журі 13 конкурсантів розпочали змагання на звання кращого читача.

В ході творчого змагання учасники розповідали про прочитані книги та улюблених літературних героїв, презентували власні творчі роботи: малюнки, електронні презентації. Були представлені як книги українських авторів - Володимира Рутківського « Гості на мітлі», Андрія Бачинського «140 децибелів тиші», Зеленіна О. « Світове місто Харків», А. Коршунова , «Комп і компанія», Ю.Потерянко «Марія Кюрі» 2018 р. із серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» так і кращі новинки світової літератури - Марціна Щигельського «Театр невидимих дітей», Л.М. Монтгомері «Енн з зелених дахів», Ерін Гантер «Коти вояки. На волю», Ерік Найт «Лессі» та інші.

Журі відзначило високий рівень підготовки конкурсантів та визначило переможців:

Почесне звання «Найкращий читач -2020» отримали учениця 7 кл. ЗОШ №12 Мисливець Марія Вадимівна та учениця 6 кл. гімназії №1 Бублик Кароліна.

Ольга Іванівна Садкова подарувала Ізюмській міській ЦБС свої збірки поезій, за що ми їй дуже вдячні.

Всі учасники конкурсу отримали сертифікати учасника II етапу конкурсу і цінні подарунки – книги, та солодкі призи, за що велика подяка спонсору –Запорожченко Валентині Анатоліївні (приватне підприємство «Копірцентр»).

.

.

.

.

.

.