УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Бібліотеки міста

21 серп. 2020
До Дня Незалежності України

Бібліотеки міста до Дня Незалежності України

 

 

«Я - українець, а не малорос,

Пишаюсь родом тисячокорінним…

Тарас за мене мучився й боровсь,

Щоб я зродивсь зерням Украни».

В. Кочевський

 

День Незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

29-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, зі зброєю в руках боронячи від агресора власні території, відстоюючи право українців жити на своїй, Богом даній землі. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це - велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

У ці святкові серпневі дні, приурочені до Дня Незалежності України, центральна міська бібліотека підготувала панорамну виставку «Жила, живеш, довіку будеш жити безсмертна Україна у віках». Книги, представлені глядачам, розповідають про важкий шлях, який пройшла наша країна до здобуття незалежності, про багатий, різноманітний етнографічний, культурний світ нашої Батьківщини. Нам є ким пишатися: Україна збагатила всесвітню скарбницю філософьської думки, мистецтва, богослов’я, літератури. Нема ні однієї науки, де б не було б доробку українців. Саме про наших видатних земляків розповідають книги з виставки. Поруч з книгами – прапор, герб, квіти, які зростила наша земля і які прикрашають кожен двір як символи українства.

Працівники міської бібліотеки – філії №1 презентують для читачів тематичну книжкову виставку «Україна, моя зоре!» , міська дитяча бібліотека підготувала для своїх маленьких читачів тематичну виставку «Символ нації – наш прапор» (До Дня державного прапора, що відзначається 23 серпня) та виставку у вітринному просторі «Усе моє, все зветься Україна».

У ці експозиції працівники вклали свою любов, повагу, щирі почуття і віру, що все буде в нас добре

Бажаємо всім міцного здоров’я, добробуту, життєвої снаги і нових звершень в ім'я України! Зі святом Вас! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

 

 

.

.