УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





КЗ СМО "Ізюмська художня школа ім. С.І.Васильківського"

30 квіт. 2021
Нові конкурси - нові перемоги!

Нові конкурси - нові перемоги!

 

     Квітень став для нашої художньої школи досить приємним у здобутті перемог у конкурсах вагомого рівня. Високим результатам передувала насичена та плідна фахова робота викладачів з учнями закладу. Нещодавно отримані призові місця та звання Дипломантів в обласному конкурсі “Хліб в моїй уяві” поповнились нагородами ХХХІІ Міжнародного конкурса дитячої творчості “Підводні фантазії-2021”, який традиційно проводиться під патронатом Товариства українських професійних інструкторів підводного плавання CEDIP/UDIP у співпраці з Всесвітнім фестивалем зображення підводного світу (Марсель, Франция).

    Престижність зазначеного конкурсу, за підсумком якого відібрані Журі найкращі роботи потрапляють у Францію на Всесвітній фестиваль, щороку підтверджується кількістю його учасників. В цьому році — це участь більше трьох тисяч дітей з України, Польщі, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Латвії, Венгрії, Естонії та інших країн світу.

       За спільну колекцію відправлених на конкурс робіт наш Комунальний заклад спеціалізованої мистецької освіти Ізюмської міської ради “Ізюмська художня школа ім.С.І. Васильківського” отримав почесне І місце і був нагороджений Дипломом, Грамотою, медаллю та цінним пам'ятним подарунком. Колекція учнівських робіт викладача Л.О.Малярової “Послання в океан” здобула почесне третє місце.

     Також, за окремі колекції учнівських робіт Почесними грамотами відзначені викладачі Л.О.Малярова та О.В.Недавня. Грамотами організаторів конкурсу нагороджені викладачі М.В.Пелех, Н.Г.Маріненко, Я.А.Міщенко, С.І.Мироненко, К.Н.Зінченко.

 

 

.

 

 

Персональні учнівські нагороди 

 І місце

 

    

.

ІІ місце

 

    

.

ІІІ місце

 

       

.

.

 

IV місце 

 

      

.

.   

 

.

 

.

Всі роботи переможців розміщені у “Виставковій гарелеї” на сайті Товариства українських професійоних інструкторів підводного плавання CEDIP/UDIP за посиланням: http://www.udip.com.ua/festival/gallery.php

.

Вітаємо вихованців нашого мистецького закладу

та бажаємо їм нових перемог!

 

Склад Журі конкурсу 2021 року:

 

ШАКАЛО П А. - член союзу художників України, народна художниця України (голова Журі),

ДАНІЕЛЬ МЕРСЬЄ почесний Президент Всесвітнього фестивалю зображення підводного світу;

СЕЙДА БАРЕпідводний фотограф, Президент асоціації “Об'єктив імаж” (Франція);

КОТЕЛЬВА О.М. - Голова Товариства українських професійних інструкторів підводного плавання CEDIP/UDIP,

КУРАЛЕХ С.С.- поетесса, заслужений працівник культури України, член Національного Союзу письменників України;

КОТЕЛЬВА О.К. - голова Оргкомітету Міжнародного фестивалю дитячої творчості “Підводні фантазії -2021”.