УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Управління культури Ізюмської міської ради

30 квіт. 2021
Анонс заходів на честь Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

     Знаходячись в умовах карантину, Управління культури Ізюмської міської ради проводить традиційні урочисті заходи з відзначення Дня пам`яті та примирення та Дня перемоги за допомогою новітніх технологій. Ми вітаємо наших шановних ветеранів та усю Ізюмську громаду і творчістю висловлюємо повагу і любов.

      З 27 квітня Ізюмська міська централізована бібліотечна система запустила у соціальній мережі Facebook та Instagram челендж «Прочитана книга про війну – мій подарунок Перемозі», в рамках якого пропонується зробити фото з прочитаною книгою про Другу світову війну та викласти на своїх сторінках в соціальних мережах з хештегом #читаємокнигипровійну.

      7 травня в соціальній  мережі  Facebook на бібліотечній сторінці «Бібліотечний дайджест Ізюма» ( https://www.facebook.com/mcb.izum/)  буде опублікований бібліографічний нарис «Жіноче обличчя Перемоги» з розповіддю про наших землячок — учасниць Другої світової війни. Також це відео Ви зможете переглянути  YouTube- каналі. (https://www.youtube.com/channel/UCW9hrlrAulAfdn5oMLnKmtw).

      Ізюмський краєзнавчий музей імені М.В. Сібільова 6 травня  у своїй групі Фейсбук (https://www.facebook.com/groups/235974467784019)  розмістить публікації фронтових газет та листівок наших земляків з фронтів Другої світової війни, які зберігаються в музейному фонді. А 7 травня буде презентований відеоролик “Життя, обпалене війною” зі спогадами ізюмчан — учасників Другої світової війни.

      Також 7 травня запрошуємо відвідати сторінки Міського Палацу культури та ПмтаП “Залізничник” в соціальних мережах, на яких буде розміщено тематичні відеоматеріали.

http://www.facebook.com/groups/Zaliznychnyk

https://www.facebook.com/profile.php?id=100029513892447

      8 та 9 травня Міським Палацом культури, Палацом молоді та підлітків “Залізничник” та Будинком культури “Сучасник” будуть розгорнуті тематичні інсталяції, які доповнюватимуть літературно-музичні композиції в центральній частині міста та біля закладів. Аналогічні заходи пройдуть і у старостинських округах.

       8  травня у соціальній мережі Facebook, в Іnstagram, на офіційному сайті та YouTube каналі Управління культури Ізюмської міської ради буде проходити онлайн-концерт «Лиш пам’ять позабути не дає», присвячений Дню пам’яті та примирення. А 9 травня на тих же Інтернет-ресурсах  проходитиме  онлайн-концерт “Салют.Весна.Перемога”, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До уваги глядачів в ці дні, починаючи з 10 години ранку та кожної наступної години, послідовно будуть представлятися музичні номери  концертних програм за участі творчих виконавців Ізюмської міської ОТГ. Концерти можна буде переглядати за посиланнями:

https://kultura-izyum.gov.ua/http://www.facebook.com/kulturaIzyum,  @kulturaizyum, http://www.youtube.com/channel/UCKsiUhau8Wr0O4RVP3z_S2g

      Частково святкові та інформаційні зазначені заходи будуть розміщені на офіційному сайті міста (http://city-izyum.gov.ua/)

      Запрошуємо всіх до онлайн-відвідин заходів до Дня пам`яті та примирення і 76-тої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Звертаємося до молоді – допоможіть своїм дідусям, бабусям та усім родичам похилого віку стати глядачами цих заходів, зробіть їм такий подарунок!